Maustemekka > MAHDOLLISUUS LISÄANSIOIHIN > Luokkien, seurojen ym. varainhankinta

Luokkien, seurojen ym. varainhankinta

Luokat, yhdistykset, päiväkodit, urheiluseurat...

Toteuttakaa helppo ja nopea varainhankinta ilman riskiä ja palautuksia!

Kotigastronomi-tuotteita voi myydä varainhankintana kahdella eri tuotevalikoimalla: koko valikoimalla tai tätä tarkoitusta varten räätälöidyllä Pakkiset-tuotevalikoimalla (löydät Pakkiset-tuoteperheen verkkokaupan kategoriasta PAKIT ja voit tutustua pakkien sisältöön ja tarkempaan tuoteselostukseen siellä).

Jos teillä olisi kiinnostusta toteuttaa varainhankintaa omalla paikkakunnallanne, kurkkaa lähin jälleenmyyjänne Jälleenmyyjät-sivulta tai ota yhteyttä sähköpostitse maustemekka@gmail.com ja kysy lisää!


Infopaketti varainhankinnasta

 

Infopaketti varainhankinnasta | lisätiedot
Olisiko Sinulla luokkasi/urheiluseurasi/yhdistyksesi kanssa tarvetta rahoittaa toimintaanne tai vaikkapa virkistysretkeä?

Kotigastronomi on auttanut lukuisia seuroja, luokkia ym. ryhmiä toteuttamaan tavoitteensa.

Varainhankintaa voi toteuttaa koko tuotevalikoimalla tai varainhankintaa varten erikseen räätälöidyllä Pakkiset-tuoteperheellä.

Kotigastronomi-kampanjamyynti perustuu esitteen avulla suoritettavaan ennakkomyyntiin. Jokainen oppilas/jäsen saa oman esitteen, josta löytyy tuotteiden sisällöt ja käyttökohteet, sekä keräilylomakkeen, johon kootaan asiakkaiden ostot ja yhteystiedot.

 

0.00€


Toteutus:

 Ostoskori

Maustemekka, Graanintie 5, 50190 Mikkeli, Finland
puh. 0505065728, sähköpostiosoite maustemekka@gmail.com
Viimeksi päivitetty 2018-02-23 15:38:28