Maustemekka > Tervetuloa

Tietoja yrityksestä:

Maustemekka on maaliskuussa 2008 perustettu mausteiden erikoisliike.

Y-tunnuksemme on 1940904-1. Olemme arvonlisäverovelvollisia ja kaikki verkkokaupassa olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron (mausteet ja ravintolisät 14%, keittiövälineet ja toimituskulut 24%). Maustemekka edustaa Kotigastronomi-tuotteita, jotka ovat kotimaassa jauhettuja, korkealaatuisia, puhtaista raaka-aineista tehtyjä ja tuoreita.

Kotigastronomi-liiketoiminta:

Etsin ja rekrytoin jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä mukaan Kotigastronomi-toimintaan. Jos olet kiinnostunut Kotigastronomi-jälleenmyyjänä toimimisesta, ota yhteyttä maustemekka@gmail.com tai puhelimitse numeroon 050 506 5728 (ark. 18-20 tai jätä soittopyyntö tekstiviestillä). Huomaa, että voit myös tilata verkkokaupasta Rekrytointipaketin.

Kotigastronomi-jälleenmyyjänä toimiminen on hauska ja helppo tapa hankkia lisäansioita ja sen bonusjärjestelmä on varmasti yksi palkitsevimpia. Markkinointijärjestelmä on suunniteltu vapaan yrittäjyyden pohjalta siten, että se antaa kaikille siinä toimiville samat mahdollisuudet sekä tuloksen, joka on suhteessa omaan työmäärään. Omaa toimintaa voi tehdä joko osa-aikaisesti harrastuspohjalta tai kokopäiväisesti kullekin sopivalla tavalla. Markkinointijärjestelmä antaa myös jokaiselle mahdollisuuden laajentaa omaa liiketoimintaansa hankkimalla uusia jälleenmyyjiä ja sitä kautta lisätä ansiomahdollisuuksiaan.
Suomen Verkkomaksut

Toteutus:

 Ostoskori

Maustemekka, Graanintie 5, 50190 Mikkeli, Finland
puh. 0505065728, sähköpostiosoite maustemekka@gmail.com
Viimeksi päivitetty 2018-02-23 15:38:28